TAI CHI TAO LELYSTAD

CONTACT

AN MO-TUI NA THERAPIE

AN MO-TUI NA MASSAGE THERAPIE


An Mo-Tui Na is de naam van de Chinese massagetherapie en is een onderdeel van de TCG (Traditionele Chinese Geneeswijze). De therapie wordt gekenmerkt door een zachte maar doeltreffende behandeling. Zo wordt de doorstroming van bloed- en vitale energie (qi) bevorderd. De Vitale energie (Qi) is het stuwende kracht die het lichaam doet bewegen. Deze kan geblokkeerd raken.  Tijdens de behandeling wordt het weefsel van uw lichaam op een prettige wijze los gemaakt en worden de benodige manipulaties uitgevoerd ten behoeve van de aangegeven klacht(en).

Door mijn Tai Ji Dao/ Quan ervaring geef ik u tevens inzicht mee hoe het komt dat u fysiek bovenmatige spanning opbouwt, waardoor uw klachten ontstaan. Door dit inzicht kunt u uw eigen beweging steeds toetsen en zo toepassen in uw dagelijks leven. Want zonder dat we het vaak zelf beseffen zetten we onnodig veel spanning/druk in ons lichaam om het te gebruiken. Dit leidt uiteindelijk tot een onbewust gespannen lichaams- houding, wat een veel voorkomende oorzaak is van onze fysieke klachten. Door hier zelf op te letten en er aan te werken neemt u zelf weer het heft in handen over uw eigen gezondheid. An Mo-Tui Na Massage Therapie heeft een zeer ruim werk gebied van klachten die behandeld kunnen worden ondermeer: Rug, Schouder, Nek, Arm, Carpaal tunnelsyndroom, Krachteloos been, Vage klachten, Wisselende pijn, Menstruele klachten, onderrug klachten enz enz.


Wilt U weten of uw klacht behandeld kan worden neem dan even contact met ons op.

Tijdens de behandeling draagt U lichte kleding die niet te strak zit, daarnaast leg ik  nog een doek over u heen.


Ik vraag u om te komen zonder verwachting dan is er een openheid voor de behandeling.

Tevens zonder kleur en geurstoffen, dit voor een duidelijk beeld te verkrijgen van uw gezondheid. Want het lichaam zelf verteld ook heel veel. Zo geven tong en pols duidelijke beelden over uw gezondheid.


Behandelings duur circa 1.15 uur.

De kosten per An Mo-Tui Na Therapie behandeling bedragen € 80.-


Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak gebruik de contactknop of bellen/appen met 0649653944