TAI CHI TAO LELYSTAD
TIJD VOOR JEZELF

Esther Konijn: eindelijk komt mijn droom uit een eigen massage praktijk onder de naam "TIJD VOOR JEZELF”. Daar in alle drukte steeds minder tijd voor jezelf is. En wie dragen al die drukte juist je voeten en voeten hebben ook zorg nodig en die geef ik. Naast de voetreflexmassage  geef ik de heerlijke Raindrop massage. Heeft u dus een klacht of zoekt u ontspanning (tijd voor u zelf) kom gerust langs. voor meer info zie de website.

naar website

HESSEL MUNNIKES

Sinds 1997 werk ik met veel plezier als acupuncturist in mijn eigen praktijk aan de Hennahof in Almere. Ik werk als algemeen acupuncturist, d.w.z.. dat ik alles behandel waarmee patienten naar mij toekomen. Daarnaast heb ik als specifieke specialisaties: de behandeling van pijn- klachten in de ruimste zin van het woord, de behandeling van kinderen m.b.v. meridiaan-kleurentherapie en Chinese kruiden, de behandeling van huidpro- blemen met Chinese kruiden en de behandeling van diabetes mellitus.

.

naar website

TON PETERS

Praktijk Zelfrealisatie wil jou inspireren en activeren om zelf advocaat van het Hart achter je hart te worden. Ton Peters reikt graag goedpassend gereedschap aan, heldere woorden, eigentijdse reflectie en een milde energie-behandeling. Het mag jou een blauwdruk opleveren van je totale Zijn. Dit kan zowel de persoonlijke ontwikkeling bekrachtigen, maar ook de spirituele ontwikkeling verdiepen. 

naar website

De Zonnecirkel

Bij Anja Alderliesten kunt u terecht voor:

diverse yoga lessen

ontspannende hoofdmassage tegen stress en werkdruk), Maar ook kunt u zich laten doormeten met het mooie systeem van de Vedapulse. Tevens voor het lezen van de Akasha voor inzicht in jezelf

naar website

THERAPEUTEN

ACUMEDICURE

Acu-Medicure is de acupunctuurpraktijk van de acupuncturiste, arts en jeugdarts Annemieke van Loenen. De praktijk is gevestigd in Lelystad. De specialiteit van Acu-Medicure ligt uiteraard bij de Acupunctuur, maar u kunt hier ook terecht voor Herbologie / fytotherapie (kruidenkunde) en Tuina (chinese gezondheidsmassage). De Traditionele Chinese Geneeskundewordt al duizenden jaren in China en omliggende landen toegepast.

naar website

HET LICHTPUNT

naar website


Welkom bij het Lichtpunt

Herstel het evenwicht tussen lichaam en geest en vind uw balans.

Mijn naam is Ingrid Goemans den Hartog van Het Lichtpunt en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als natuurgeneeskundig therapeute en magnetiseur met als specialisatie paranormale therapie.     

  

MIRA MI BEAUTY

Jonger lijken én voelen

Wil je niet alleen natuurlijke schoonheid en een uitstekende hoogwaardige cosmeticalijn? Ben je ook op zoek naar biologische verjonging en mentale balans? Gebaseerd op de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde biedt Piroche Cosmétiques bij Mira Mi je alles onder één dak. Deze unieke methode is gericht op het herstel van een verstoord evenwicht van de levensenergie, in combinatie met effectieve natuurlijke cosmetica. Bij Piroche Cosmétiques werken de behandelingen en producten samen, waardoor je na een kuur niet alleen jonger lijkt, maar je ook jonger voelt! Piroche Cosmétiques is een wellness ervaring die alle zintuigen prikkelt… ervaar het zelf en laat je verrassen!

naar website

MEDISALT ZOUTGROT

MediSalt is een unieke zoutgrot die zich van alle andere onderscheid met een veel werkzamere werking. Een aanrader voor mensen met ademhalingsstoornissen en nog tal van ander soorten problemen maar kijkt u daarvoor even op de website voor volledige info.

Onze ervaring is dat we nog geen betere zoutgrot zijn tegen gekomen en we maken er regelmatig gebruik van tot ons eigen genoegen. Zij zijn de enige in Nederland.

Met dit op zeezout gebaseerd concept.

naar website