TAI CHI TAO LELYSTADINTERESSANTE LINKS

DE WITTE KRAANVOGEL

POLDERKOL

"De natuur geneest, de arts is niet de meester, maar de dienaar van de natuur;

Hij dient

 de zieke terug te leiden naar  de wetten van de natuur."

Hippocrates


De natuur en de planten zijn de bron van leven.

Het is ons voedsel, de zuurstof die we inademen en ook zijn ze er om ons te verzorgen.

Iets waar we  niet meer zo bij stil staan in onze gecultiveerde samenleving waarbij we

denken dat alles onder controle te hebben en de natuur hebben uitgesloten.

naar website

AARDBES

Wat is Aromatherapie?


Aromatherapie is een holistische behandeling met gebruik van essentiële oliën, die streeft naar verbetering van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Aromatherapie is een voordelige manier om genezing, ontspanning en welzijn te bevorderen zonder negatieve bijwerkingen.

naar website

HOTEL WULFF DUITSLAND

naar website

WELKOM IN DE "DREIMÄDELHAUS"
Hotel Wulff

Bezoek ons in Bad Sassendorf! Geniet, ontspan en ervaar  het Sauerland en Münsterland.

Modern, maar ook traditioneel bewust  - zo gaan we met de tijd mee. Omdat het karakter en de stijl van ons familie gerunde hotel nog steeds de charme van het huis vormen, wat we met Hart en Ziel al samen leiden in de derde generatie.

Kijk uit naar onvergetelijke uren in de Soester Börde in de buurt van de idyllische Möhnesee. U heeft een breed scala aan recreatieve mogelijkheden, zoals een wandeling door de rustige Sassendorf of de historische oude binnenstad van Soest.


Wellness en Spa

Tevens bieden we een uitgebreide mogelijkheid van Behandelingen, Massages en Sauna faciliteiten en ons zwembad.

BUITENVITAAL

Wie zijn wij?


BuitenVitaal helpt werknemers en werkzoekenden met het verbeteren van hun eigen vitaliteit door te bewegen in de natuur, ervaringsleren en personal- en loopbaancoaching.


Wij bieden een unieke mix van kennis en kunde op het terrein van empowerment, activering, herstelondersteunende zorg, stressmanagement, burnoutproblematiek, angsten, depressie, loopbaancoaching en groene re-integratie.


Door deze mix van kennis, kunde en nauwe samenwerking met verschillende partners, dragen wij bij aan het verbeteren van het revalidatie-, re-integratie- en vitaliteitsproces in een activerende groene omgeving.


Wij onderscheiden ons door persoonlijk betrokken te zijn bij alle partijen, flexibel werken en het leveren van maatwerk. Wij werken hierin samen met professionals die werkzaam zijn in de reguliere gezondheidszorg, bedrijfsleven, overheden en de sector bos- en natuurbeheer.

naar website

NATASJA BIJL

ik ben Natasja Bijl en schrijf interviews voor glossy’s en (vak) tijdschriften.


Ik heb een neus voor nieuwswaarde plus een haarscherpe kijk op media en tekst. Als media- matchmaker ben ik de spil tussen jouw verhaal en het grote publiek.

  

naar website